9789632900612 2-3 nap Súly: 0.187 kg  Gyártó: Vagabund kiadó »

Lévai Potó - Álmaink megfejtése

Ezennel ünnepélyesen behatolunk az álmok világába, átkutatjuk, de a kedves Olvasóra vár a feladat, hogy folytassa a kutatást, és hogy a maga örömére újabb ajtókat nyisson fel. Most azt kérdezheti: milyen céllal tesszük mindezt? Azzal a reménnyel, hogy felvázoljuk az ember szüntelenül…
699 Ft
(666 Ft + 5% ÁFA) / db
Ezennel ünnepélyesen behatolunk az álmok világába, átkutatjuk, de a kedves Olvasóra vár a feladat, hogy folytassa a kutatást, és hogy a maga örömére újabb ajtókat nyisson fel. Most azt kérdezheti: milyen céllal tesszük mindezt? Azzal a reménnyel, hogy felvázoljuk az ember szüntelenül változó belső világát, és hogy felvillantsunk néhány újabb nézőpontot, értelmezési lehetőséget, ha úgy tetszik, útirányt, merrefelé is haladunk belső útjainkon.
Talán egyszerűen csak hozzájárulunk ahhoz, hogy az álomértelmezés visszakerüljön a köztudatba, hogy újra beszéljenek az emberek az álmaikról. Nem tudhatjuk, mennyi időnk van megismerni önmagunkat és a bennünket körülvevő világot, hiszen nem ismerjük sem az első pillanatot, sem azokat a lényegi, létrehívó pillanatokat, amelyek életünket meghatározták. Énünk folytonosan változik, ekként álmunkban akármi megtörténhet velünk és akármivé válhatunk.
Felvetődik a következő kérdés: hogyan is keletkeznek álmaink? Mely tényezők hatására jön létre az álombéli képzettársítás? Az álmok keletkezése, és az, hogy milyen célt szolgálnak, még ma is nyitott kérdés a tudomány és az álombúvárok számára. Azt azonban a modern kutatások megállapították, hogy az álomképzetek ugyanazon szabályok alá tartoznak, mint az ébrenlét képzetei, vagyis az álom és az ébrenlét között nincsen éles határ. Ha becsukott szemmel leülünk,
és szabadjára engedjük gondolatainkat, akkor máris olyan állapotba kerülünk, amely a valóságtól elrugaszkodott képzettársításaink bizonytalansága miatt az álomélethez kísértetiesen hasonlít, és ez az állapot tényleges álommá fejlődik, amennyiben elalszunk.

Szerző: Lévai-Potó
Kiadó: Vagabund kiadó
Nyelv: magyar
Megjelenés: 2014
ISBN: 9789632900612
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 203 oldal
Méret [mm]: 140 x 200 x 14

Szállítás

Barion

Házhozszállítás utalás/bankkártya


- Ez az opció előre utalással vagy bankkártyával választható! - A helyszínen már nem kell fizetni a futárnak! - Szállítási idő: munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között - Kiszállítás: a feladást követő első munkanap - ELŐREUTALÁS ESETÉN VÁRJA MEG, HOGY ELKÉSZÍTSÜK DÍJBEKÉRŐJÉT, MELYET E-MAILBEN, VISSZAIGAZOLÁSKÉNT KÜLDÜNK MEG ÖNNEK. Ebben minden, utaláshoz szükséges adat szerepelni fog. A CSOMAG POSTÁZÁSÁRA AZ UTALÁS MEGÉRKEZÉSE UTÁN KERÜL SOR!

A termék súlya 0.19 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 999 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

Postán maradó utalás/bankkártya


- Ez az opció előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel választható. - A kiválasztott postaponton tudja átvenni a csomagját. - Átvételi időpont: az adott PostaPont nyitva tartása szerint. - ELŐREUTALÁS ESETÉN VÁRJA MEG, HOGY ELKÉSZÍTSÜK DÍJBEKÉRŐJÉT, MELYET E-MAILBEN, VISSZAIGAZOLÁSKÉNT KÜLDÜNK MEG ÖNNEK. Ebben minden, utaláshoz szükséges adat szerepelni fog. A CSOMAG POSTÁZÁSÁRA AZ UTALÁS MEGÉRKEZÉSE UTÁN KERÜL SOR!

A termék súlya 0.19 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 699 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

MOL/COOP Pont utalás/bankkártya


- A helyszínen már nem kell fizetni a MOL partnerének! - A kiválasztott MOL PostaPonton tudja átvenni a csomagját! - Átvételi időpont: az adott MOL töltőállomás nyitva tartása szerint. - Kiszállítás: a feladást követő második munkanap - ELŐREUTALÁS ESETÉN VÁRJA MEG, HOGY ELKÉSZÍTSÜK DÍJBEKÉRŐJÉT, MELYET E-MAILBEN, VISSZAIGAZOLÁSKÉNT KÜLDÜNK MEG ÖNNEK. Ebben minden, utaláshoz szükséges adat szerepelni fog. A CSOMAG POSTÁZÁSÁRA AZ UTALÁS MEGÉRKEZÉSE UTÁN KERÜL SOR!

A termék súlya 0.19 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 699 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

Csomagautomata utalás / bankkártya


- Ez az opció előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel választható! - A helyszínen már nem kell fizetni! - A kiválasztott csomagautomatában tudja átvenni a csomagját! - Átvételi időpont: 0-24 h! - Kiszállítás: a feladást követő első munkanap - ELŐREUTALÁS ESETÉN VÁRJA MEG, HOGY ELKÉSZÍTSÜK DÍJBEKÉRŐJÉT, MELYET E-MAILBEN, VISSZAIGAZOLÁSKÉNT KÜLDÜNK MEG ÖNNEK. Ebben minden, utaláshoz szükséges adat szerepelni fog. A CSOMAG POSTÁZÁSÁRA AZ UTALÁS MEGÉRKEZÉSE UTÁN KERÜL SOR!

A termék súlya 0.19 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 699 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek