Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

Rólunk

Több mint 20 éve foglalkozunk könyvekkel, könyvkiadással- és értékesítéssel, ezen belül 15 éve könyvállványon történő bizományosi kihelyezéssel. Egyszerre vagyunk jelen a legnagyobbak, a Coop, a CBA és a Reál hálózatában, és további kiskereskedelmi üzletekben, élelmiszerboltokban, ajándékboltokban, büfékben, újságosoknál.

Könyvállványunk kiváló kiegészítő termék lehet az Ön boltjába is. Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kapni cégünk szolgáltatásairól, akkor bizalommal forduljon hozzánk.


E-mail cím: rendeles@igazikonyvdiszkont.hu
Telefonszám: +3630 202 9188

Van egy könyvbarát réteg, akihez szeretnénk eljuttatni a könyveket. Ezek a vásárlók bár fogyatkoznak, de az internet korában is kitartanak hobbijuk a könyvolvasás mellett. Náluk értékesebb vásárlói közösség nincs. Mindig visszatérnek és keresik az újdonságot, megnézik az állványt, és könnyedén vásárolnak, mivel úgy alakítottuk ki az árakat, hogy nem kell mérlegelniük! Vásárlóinknak mindig próbálunk újdonságokat kihelyezni az állványokra, illetve az adott szezonnak megfelelő könyveket is kínáljuk.

Könyv választékunk állandóan bővül és folyamatosan megújulnak készleteink. Kínálatunkban megtalálhatók szakácskönyvek, szótárak, mesekönyvek, foglalkoztatók, romantikus regények, ezoterikus könyvek, történelmi könyvek, útleírások, verseskötetek, kötelező olvasmányok és ismeretterjesztő könyvek is többek között! Minden héten új megjelenések és a közelmúlt sikerkönyvei kaphatók.

Exkluzív szerződésünknek köszönhetően a mi állványainkon vásárolhatóak a legolcsóbban a világhírű, romantikus író DANIELLE STEEL könyvei!