Fizetési, szállítási információk

1. Fizetési lehetőségek

  • Banki átutalással
  • Utánvéttel

    A Magyar Posta Zrt. által kiszállított rendelések fizethetőek a rendelés leadását követően a céges számlánkra történő előre utalással.

Banki átutalásnál:

Számlavezető bank neve: Kondorosi Takarékszövetkezet
Név: IQ Szerviz Könyvkereskedés Kft.
Számlaszám: 53700072-11036894

Amennyiben az előre utalást választja, akkor a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a rendelési kódját illetve a regisztrációkor megadott nevét. A rendelési kódot megtalálja a rendelés leadását követő automatikus e-mailben, illetve a webáruházba belépve a rendelések menüpont alatt. Amennyiben nem tünteti fel ezeket az adatokat, akkor nem tudjuk beazonosítani az utalását.

A vásárló részére a számlát minden esetben a csomagba tesszük!

Utánvétes fizetés:

Amennyiben Ön az utánvétes fizetési módot választotta, úgy a kézbesítő futárnak fizeti ki kézbesítéskor a csomagot.

 

2. Szállítási feltételek

Csak és kizárólag Magyarország területére tudunk kiszállítást vállalni!

  1. ELŐREUTALÁS esetén a szállítás a Magyar Posta Zrt.-vel törénik. Szállítási költség minden esetben az érvényes postai díjszabásoknak megfelelően alakul. Amennyiben a házhozszállítást választja, a posta munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között szállítja ki a terméket a  vásárlóhoz. A helyszínen már nem kell fizetni a postásnak. Szállítási idő a feladást követő 1. munkanap. A posta dolgozója egyszeri kézbesítést kísérel meg. Ha nem tudja átvenni a csomagot, azt a helyi postán megteheti további 10 napig. A termékeket ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén lehet átvenni. A csomagokat a következő időpontokban adjuk át a postának: Hétfőn 15:00 óráig, csütörtökön: 15:00 óráig. Kiszállítás H-P 8-17:00-ig. 

  2. POSTAPONTON történő átvétel esetén, illetve szerződött MOL kúton vagy a postán szeretné átvenni csomagját ott fizetéssel, válassza ezt az opciót.  Az irányító szám  alapján válassza ki a listából azt a postapontot, ahol át szeretné venni csomagját.

3. Átvételi módok, szállítási költségek, szálltási határidők

3.1. Bankszámlánkra történő előre utalást követően a postai díjszabás:

 

A szállítási díjak tájékoztató jellegűek! Egyes esetekben eltérések lehetségesek, melyet minden esetben jelzünk vásárlóink felé!

3.3. INGYENES Szállítási mód: 

Amennyiben (előreutalásos)rendelésének összértéke eléri vagy meghaladja a 10.000 forintot, akkor INGYENESEN elpostázzuk csomagját!
Ez az opció csak előre utalásnál választható, utánvételes szállítási móddal ebben a formában nem tudjuk elküldeni a küldeményt! Illetve CSAK belföldre vonatkozik!

3.4. Szállítási határidők:


Minden termék adatlapján feltüntetjük a szállítás várható idejét. A megadott átfutási idő magyarországi házhoz szállításra és PostaPonton történő átvételre vonatkozik, egyéb átvételi módok esetén ez 1-2 nappal megnövekszik. A raktárunkban lévő termékek szállítási ideje 2-3 munkanap. Mivel választékunk rendkívül nagy, és több forrásból származik, egyes tételek, könyvek, beszerzése tovább tarthat, ekkor az átvétel a leghosszabb szállítási határidőhöz igazodik. Az egyszerre rendelt, de különböző szállítási határidejű termékek egyszerre, egy csomagban vehetőek át.

Amint rendelését átadjuk a Magyar Posta Zrt. dolgozójának, erről Önt e-mailben értesítjük, valamint a webáruházban a "rendelések" menüpontban a rendelés státusza "postázva/átadva"-ra vált át.

 

 

4. Belföldi személyes átvételi lehetőségek

A webáruházunkon keresztül megrendelt ELŐREUTALÁSOS csomagját ingyenesen átveheti, személyesen, budapesti telephelyen. A csomag elkészüléséről értesítjük e-mail-ben és/vagy a vásárláskor megadott telefonszámon.
Cím: 1045 Budapest, Berni u. 1. IQ Könyv Nagykereskedés
 
FONTOS! A nagykereskedés csak és kizárólag átvételi pontként funkcionál, ezért itt személyesen nem tud fizetni, csak ELŐREUTALÁSOS csomagokat van lehetőségünk átadni!
 

5. Rendelési megjegyzés rovat

 A megjegyzés rovatba az esetleges fontos közlendőét írja be. Kérjük, hogy mindig röviden, lényegre törően fogalmazza meg megjegyzését! Visszajelzésre, válaszra igényt tartó kérését, kérdését intézze rögtön ügyfélszolgálatunkhoz (rendel@iqszerviz.hu illetve 0630/202-9188), hogy arra mielőbb válaszolni tudjunk, az ne veszíthesse aktualitását.

 

6. Postai csomagautomata átvételi pont

Rendelését átveheti a Magyar Posta csomagautomatáiból is. Kézbesítőnk elhelyezi küldeményét az Önhöz legközelebbi automatában, amiről értesítést kap a telefonjára. Ezt követően a nap 24 órájában bármikor felveheti csomagját az értesítésben kapott kód, és telefonszáma megadásával. Ha két nap alatt nem veszi át csomagját, az átkerül a posta letéti osztályára, ahol további 5, 10 napig átvehető, a pontos részleteket a posta letéti értesítésében ismerteti.

A küldemény maximális mérete: 50 x 31 x 35 cm és maximum 20 kg
Terjedelmesebb csomag esetén ez a szállítási mód nem választható!

 

 

 7. Téves szállítási cím, át nem vett csomag

Hibás, téves szállítási cím, név megadása miatt felelősséget nem vállalunk. Valamint a megrendelt és át nem vett csomag következményeket von maga után, ezért kérjük csak abban az esetben rendeljen utánvétellel, ha a helyszínen a vételárat és a szállítási kölséget ki tudja fizetni.