Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

Fizetési, szállítási információk

1. Fizetési lehetőségek

  • Banki átutalással
  • Utánvéttel
  • Bankkártyával 

Banki átutalásnál: A Magyar Posta Zrt. által kiszállított rendelések fizethetőek a rendelés leadását követően a céges számlára történő előre utalással.

Amennyiben az előre utalást választja, akkor a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a rendelési kódját illetve a regisztrációkor megadott nevét. A rendelési kódot megtalálja a rendelés leadását követő automatikus e-mailben, illetve a webáruházba belépve a rendelések menüpont alatt. Amennyiben nem tünteti fel ezeket az adatokat, akkor nem tudjuk beazonosítani az utalását.

Amennyiben az előre utalást választja, akkor a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a rendelési kódját, illetve a regisztrációkor megadott nevét.Oldalunkon céges számlánkra törtnő előre utalással lehetséges fizetni! A megrendelés feldolgozása után a Billingo rendszerén keresztül e-mailon díjbekérőt küldünk.  A rendelési kódot megtalálja a rendelés leadását követő automatikus e-mailben, illetve a webáruházba belépve a rendelések menüpont alatt. Amennyiben nem tünteti fel ezeket az adatokat, akkor nem tudjuk beazonosítani az utalását.

Számlavezető bank neve: OTP
Név: IQ Könyv Kft.
Számlaszám: 11715007-21502875

IBAN szám: HU24117150072150287500000000

Utánvétes fizetés: Amennyiben Ön az utánvétes fizetési módot választotta, úgy a kézbesítő futárnak fizeti ki kézbesítéskor a csomagot.

Bankkártyával: A bankkártyás fizetéshez, elég megadni bankkártyája számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot. 

Webáruházunkban Barionos bankkártyás fieztés működik.

Röviden a Barionról:

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátainak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizetéshez használható:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártya
  • Visa vagy Electron bankkártya
  • Amex bankkártya

 

A számlát átvevőpontunk állítja ki!

A vásárló részére a számlát minden esetben elektronikus formában (PDF), e-mailon küldjük a Billingo rendszerén keresztül!

 

2. Szállítási feltételek

Csak és kizárólag Magyarország területére tudunk kiszállítást vállalni!

  1. A szállítás a Magyar Posta Zrt.-vel törénik. Szállítási költség minden esetben az érvényes postai díjszabásoknak megfelelően alakul. Amennyiben a házhozszállítást választja, a posta munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között szállítja ki a terméket a  vásárlóhoz. Szállítási idő a feladást követő 1. munkanap. A posta dolgozója egyszeri kézbesítést kísérel meg. Ha nem tudja átvenni a csomagot, azt a helyi postán megteheti további 10 napig. A termékeket ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén lehet átvenni. 

  2. POSTAPONTON történő átvétel esetén, illetve szerződött MOL kúton vagy a postán szeretné átvenni csomagját ott fizetéssel, válassza ezt az opciót.  Az irányító szám  alapján válassza ki a listából azt a postapontot, ahol át szeretné venni csomagját.

3. Átvételi módok, szállítási költségek, szálltási határidők

3.1. Bankszámlánkra történő előre utalást követően vagy bankkártyával kiegyenlítés esetén a postai díjszabás:

Házhozszállítás Előreutalással/Bankkártyával

 
Termékek össztömege Szállítási költség
0 kg 2 kg 1 999 Ft
2 kg 5 kg 2 099 Ft
5 kg 10 kg 2 199 Ft
10 kg 20 kg 2 399 Ft
20 kg 25 kg 3 099 Ft
25 kg 40 kg 4 599 Ft

 

Postán maradó Előreutalással/Bankkártyával

 Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba kérheti a csomag kiszállítását.
 
Termékek össztömege Szállítási költség
0 kg 2 kg 1 699 Ft
2 kg 5 kg 1 899 Ft
5 kg 10 kg 2 099 Ft
10 kg 20 kg 2 299 Ft
20 kg 29,5 kg 2 499 Ft
     

 

Csomagautomata Előreutalással /Bankkártyával

 Ezzel szállítási móddal a csomagautomatába kérheti a csomag kiszállítását.
 
Termékek össztömege Szállítási költség
0 kg 2 kg 1 699 Ft
2 kg 5 kg 1 899 Ft
5 kg 10 kg 2 099 Ft
10 kg 20 kg 2 499 Ft

 

PostaPont Előreutalással/Bankkártyával (MOL kutak és COOP üzletek)

 Ezzel szállítási móddal a Coop üzletekbe vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.
 
Termékek össztömege Szállítási költség
0 kg 2 kg 1 699 Ft
2 kg 5 kg 1 899 Ft
5 kg 10 kg 2 099 Ft
10 kg 20 kg 2 499 Ft

 

3.2 Utánvétes fizetés esetén a postai díjszabás: 

JELENLEG A SZOLGÁLTATÁS SZÜNETEL!

 

AZ MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása.

 

A szállítási díjak tájékoztató jellegűek! Egyes esetekben eltérések lehetségesek, melyet minden esetben jelzünk vásárlóink felé!

3.3. INGYENES Szállítási mód: 

Amennyiben (előreutalásos)rendelésének összértéke eléri vagy meghaladja a 15.000 forintot, akkor INGYENESEN elpostázzuk csomagját!
Ez az opció csak előre utalásnál választható, utánvételes szállítási móddal ebben a formában nem tudjuk elküldeni a küldeményt! Illetve CSAK belföldre vonatkozik!

 

3.4. Szállítási határidők:

Minden termék adatlapján feltüntetjük a szállítás várható idejét. A raktárunkban lévő termékek szállítási ideje 2-3 munkanap. Mivel választékunk rendkívül nagy, és több forrásból származik, egyes tételek, könyvek, beszerzése tovább tarthat, ekkor az átvétel a leghosszabb szállítási határidőhöz igazodik. Az egyszerre rendelt, de különböző szállítási határidejű termékek egyszerre, egy csomagban vehetőek át.

Amint rendelését átadjuk a Magyar Posta Zrt. dolgozójának, erről Önt e-mailben értesítjük, valamint a webáruházban a "rendelések" menüpontban a rendelés státusza "postázva/átadva"-ra vált át.

 

 

4. Belföldi személyes átvételi lehetőségek

2020. NOVEMBER 01-től szünetel a személyes átvétel a járvány miatt.

 
A webáruházunkon keresztül megrendelt csomagját ingyenesen átveheti, személyesen, nagytarcsai telephelyünkön. A csomag elkészüléséről értesítjük e-mail-ben és/vagy a vásárláskor megadott telefonszámon.
Cím: 2142 Nagytarcsa Tavasz u.9. IQ Könyv Nagykereskedés
 
FONTOS! A nagykereskedésben a bankkártyával történő kiegyenlítés lehetséges!
 

5. Rendelési megjegyzés rovat

 A megjegyzés rovatba az esetleges fontos közlendőét írja be. Kérjük, hogy mindig röviden, lényegre törően fogalmazza meg megjegyzését! Visszajelzésre, válaszra igényt tartó kérését, kérdését intézze rögtön ügyfélszolgálatunkhoz (rendel@iqszerviz.hu illetve 0630/202-9188), hogy arra mielőbb válaszolni tudjunk, az ne veszíthesse aktualitását.

 

 6. Téves szállítási cím, át nem vett csomag

Hibás, téves szállítási cím, név megadása miatt felelősséget nem vállalunk. Valamint a megrendelt és át nem vett csomag következményeket von maga után, ezért kérjük csak abban az esetben rendeljen utánvétellel, ha a helyszínen a vételárat és a szállítási kölséget ki tudja fizetni.