9789639409798 2-3 nap Súly: 0.168 kg  Gyártó: Vagabund kiadó »

Malac férfiviccek

Akciós!
ROSSZUL SÜLT EL Fickó elmegy az orvoshoz: – Doktor úr, annyit beszélnek arról, hogy a párok egyszerre érjenek a csúcsra, de nekünk az asszonnyal még sose sikerült. – Rendben van, tegye be a pisztolyát a párna alá, és amikor elélvezne, lőjön vele a levegőbe. Így…
899 Ft 599 Ft
(570 Ft + 5% ÁFA) / db
ROSSZUL SÜLT EL
Fickó elmegy az orvoshoz:
– Doktor úr, annyit beszélnek arról, hogy a párok egyszerre érjenek a csúcsra, de nekünk az asszonnyal még sose sikerült.
– Rendben van, tegye be a pisztolyát a párna alá, és amikor elélvezne, lőjön vele a levegőbe. Így a felesége összerándul, és ő is elélvez.
Este csörög a telefon az orvosnál:
– Kidobhatja a diplomáját, doktor úr!
– Miért, mi történt?
– Kipróbáltam, a levegőbe lőttem, amikor élvezni kezdtem. Erre a feleségem összecsinálta magát, megharapta a farkamat, ráadásul a szekrényből – föltartott kézzel – előjött egy pucér hapsi!

KI MIT TUD?
Két apáca sétál az utcán éjszaka. Egyszer csak előugrik két férfi az út menti fa mögül, és letámadja őket. Az első apáca felpillant az égre, és így szól:
– Bocsáss meg nekik, Atyám, nem tudják, mit csinálnak!
Erre a másik apáca:
– Ez nagyon is tudja!

Szerző: Hallók Ákos
Kiadó: Vagabund kiadó
Nyelv: magyar
Kiadási év: 2014
ISBN: 9789639409798
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 207 oldal
Méret [mm]: 130 x 195 x 13

Szállítás

Barion

Házhozszállítás utalás/bankkártya


- Ez az opció előre utalással vagy bankkártyával választható! - A helyszínen már nem kell fizetni a futárnak! - Szállítási idő: munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között - Kiszállítás: a feladást követő első munkanap - ELŐREUTALÁS ESETÉN VÁRJA MEG, HOGY ELKÉSZÍTSÜK DÍJBEKÉRŐJÉT, MELYET E-MAILBEN, VISSZAIGAZOLÁSKÉNT KÜLDÜNK MEG ÖNNEK. Ebben minden, utaláshoz szükséges adat szerepelni fog. A CSOMAG POSTÁZÁSÁRA AZ UTALÁS MEGÉRKEZÉSE UTÁN KERÜL SOR!

A termék súlya 0.17 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 499 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

Postán maradó utalás/bankkártya


- Ez az opció előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel választható. - A kiválasztott postaponton tudja átvenni a csomagját. - Átvételi időpont: az adott PostaPont nyitva tartása szerint. - ELŐREUTALÁS ESETÉN VÁRJA MEG, HOGY ELKÉSZÍTSÜK DÍJBEKÉRŐJÉT, MELYET E-MAILBEN, VISSZAIGAZOLÁSKÉNT KÜLDÜNK MEG ÖNNEK. Ebben minden, utaláshoz szükséges adat szerepelni fog. A CSOMAG POSTÁZÁSÁRA AZ UTALÁS MEGÉRKEZÉSE UTÁN KERÜL SOR!

A termék súlya 0.17 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 199 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

MOL/COOP Pont utalás/bankkártya


- A helyszínen már nem kell fizetni a MOL partnerének! - A kiválasztott MOL PostaPonton tudja átvenni a csomagját! - Átvételi időpont: az adott MOL töltőállomás nyitva tartása szerint. - Kiszállítás: a feladást követő második munkanap - ELŐREUTALÁS ESETÉN VÁRJA MEG, HOGY ELKÉSZÍTSÜK DÍJBEKÉRŐJÉT, MELYET E-MAILBEN, VISSZAIGAZOLÁSKÉNT KÜLDÜNK MEG ÖNNEK. Ebben minden, utaláshoz szükséges adat szerepelni fog. A CSOMAG POSTÁZÁSÁRA AZ UTALÁS MEGÉRKEZÉSE UTÁN KERÜL SOR!

A termék súlya 0.17 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 199 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion
PostaPont

Csomagautomata utalás / bankkártya


- Ez az opció előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel választható! - A helyszínen már nem kell fizetni! - A kiválasztott csomagautomatában tudja átvenni a csomagját! - Átvételi időpont: 0-24 h! - Kiszállítás: a feladást követő első munkanap - ELŐREUTALÁS ESETÉN VÁRJA MEG, HOGY ELKÉSZÍTSÜK DÍJBEKÉRŐJÉT, MELYET E-MAILBEN, VISSZAIGAZOLÁSKÉNT KÜLDÜNK MEG ÖNNEK. Ebben minden, utaláshoz szükséges adat szerepelni fog. A CSOMAG POSTÁZÁSÁRA AZ UTALÁS MEGÉRKEZÉSE UTÁN KERÜL SOR!

A termék súlya 0.17 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 199 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 15 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2019-07-13

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Hasonló termékek